Η εταιρεία

Είμαστε το Site Project, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα τη Μυτιλήνη, που εξειδικεύεται στην κατασκευή WordPress ιστοσελίδων & e-shop, καθώς και στη διαχείριση αυτών.

Το όραμα

Όραμά μας είναι να προχωρήσουμε πλάι στον επαγγελματία, προσφέροντάς του μια ολοκληρωμένη συνεργασία και φροντίζοντας παράλληλα τόσο για το SEO των σελίδων όσο και για τη διαφήμιση αυτών στα Social Media και στη Google.

Ο στόχος

Ο βασικότερος στόχος μας στο Site Project είναι να σταθούμε δίπλα σας προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησής σας.

About us site project

Χρειάζεστε κάποιον να συζητήσετε τη σκέψη σας;

About us 2 site project

Η ομαδικότητα

Δηλώνουμε ανοιχτά ότι πιστεύουμε στις ομάδες, επιθυμούμε την ολιστική προσέγγιση στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ή οργανισμού, αλλά και του ανθρώπου πίσω από αυτά. Πάντα ακούμε και καθοδηγούμαστε από τις ανάγκες αυτών. Είμαστε λύτες προβλημάτων, όχι από ένστικτο, αλλά από σχέδιο.

 

Εδώ πιστεύουμε πολύ στην αξία που φέρνει η συνολική ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης/οργανισμού και γι’ αυτό στεκόμαστε δίπλα σας συμβουλευτικά και τεχνικά, για να δημιουργήσουμε μαζί την ψηφιακή σας ταυτότητα.

Η συνεργασία

Εδώ πιστεύουμε στην επικοινωνία, στη συνεργασία, στις νέες ιδέες, τα μετρήσιμα αποτελέσματα και κυρίως στην επίτευξη ουσιαστικής σχέσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας!

 

Ελάτε να χαράξουμε μαζί τη δική σας ψηφιακή ιστορία…