WordPress-service-site-project

Κατασκευή WordPress Ιστοσελίδων

H ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας είναι μείζονος σημασίας καθώς αποτελεί κομβικό σημείο της διασύνδεσής σας τόσο με τους υπάρχοντες όσο και με δυνητικούς πελάτες στο Διαδίκτυο. Η τάση της αγοράς βρίσκει τους καταναλωτές να αναζητούν πρώτα ηλεκτρονικά μια πληροφορία, ακόμα κι όταν πρόκειται για κάποιο φυσικό κατάστημα, προτού προβούν στην πρώτη τους επίσκεψη σε αυτό. Επομένως, όπως οφείλετε να φροντίζετε για την φυσική σας «βιτρίνα», σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να φροντίσετε και την «ψηφιακή βιτρίνα» σας.

Εμείς στο Site Project μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τη δημιουργία μιας σύγχρονης -πάντα responsive- ιστοσελίδας με γνώμονα πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις, η οποία θα αντιπροσωπεύει στο έπακρο τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας και να συζητήσουμε μαζί τα όνειρά σας για το πώς μπορεί αυτή η ψηφιακή εικόνα να σας αντιπροσωπεύει πλήρως αλλά παράλληλα να είναι εναρμονισμένη και με την τάση της εποχής. Στόχος μας είναι η σελίδας σας να είναι εκτός από ξεχωριστή, προσαρμοσμένη σε εσάς, να έχει μοναδική ταυτότητα και να εξυπηρετεί τις σύγχρονες απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης αλλά παράλληλα και τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών σας.

Κατασκευή WooCommerce E-shops

Φανταστείτε ένα κατάστημα με μια τεράστια βιτρίνα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης όπου απ’ έξω υπάρχει μια ουρά ανθρώπων που θέλουν απλά να «πάρουν μια γεύση»! Ναι, αυτό είναι ένα e-shop ή καλύτερα ένα διαδικτυακό κατάστημα που έχει σχεδιαστεί αντιπροσωπεύοντας την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, καλύπτοντας τις ανάγκες της ίδιας επιχείρησης αλλά και έχοντας ως προτεραιότητα το κοινό της. Το βασικότερο βήμα που έχει να κάνει κάποιος, αυτές τις μέρες, είναι να επενδύσει στην κατασκευή του ηλεκτρονικού του καταστήματος (e-shop). Μέσω αυτού θα καταφέρει να μετατρέψει τον απλό επισκέπτη σε πελάτη και κυρίως τα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα 24/7 (ολόκληρο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα). Κι εμείς είμαστε δίπλα σας για να αλλάξετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης και επιλογής προϊόντων των καταναλωτών σας και να προχωρήσετε με σταθερά βήματα στην επιτυχία του οράματός σας.

Eshop-service-site-project
Construction-service-site-project

Ανανέωση & Συντήρηση Ιστοσελίδων/E-shops

Μπορεί να έχετε κάνει το βήμα προς την εξέλιξη και τις συστάσεις σας με την ψηφιακή εποχή. Γνωρίζετε, όμως, ότι η συντήρηση μιας ιστοσελίδας αποτελεί τη σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να πάρετε; Κάθε σελίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, έτσι μετά την ολοκλήρωση του website/e-shop σας θα πρέπει να πραγματοποιείται τακτικός έλεγχος μέσα στο χρόνο με στόχο την επικαιροποίησή του και την ανανέωσή του, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές επιταγές. Η ανανέωση των ιστοσελίδων αφορά στην προσθήκη νέου υλικού, διαγραφή παλαιότερου υλικού και φυσικά την τροποποίηση του υπάρχοντος. Επομένως, σημαντικό ρόλο για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα παίζει η ανανέωση του κώδικα αλλά και του ίδιου του υλικού ή/και του περιεχομένου (πχ blog), η κατοχύρωση της ασφάλειας πίσω από αυτή και η άμεση και διαρκής προσπάθεια να την κάνουμε ελκυστική για τις μηχανές αναζήτησης βελτιώνοντας το SEO.

Καταχώρηση Προϊόντων σε E-shop

Ακόμα κι αν μιλάμε καθαρά για ένα διαδικτυακό κατάστημα αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο μέσα σε αυτό είναι η καταχώρηση των προϊόντων του (Data Entry)! Γνωρίζοντας, λοιπόν, πόσο χρονοβόρο μπορεί να είναι αυτό για εσάς και την επιχείρησή σας στεκόμαστε στο πλάι σας και αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια για την ανανέωση του e-shop σας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η μελέτη των επιμέρους διαδικασιών πριν την έναρξη της ανάρτησης, φροντίζοντας για τη σωστή κατηγοριοποίηση των προϊόντων, τις ευκρινείς με σωστές διαστάσεις και μέγεθος φωτογραφίες, χωρίς ορθογραφικά λάθη στα σχετικά κείμενα και η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα άρτιο εικαστικά αποτέλεσμα και μια εύκολη περιήγηση του χρήστη στο online κατάστημά σας.

Products-Eshop-service-site-project
SEO-service-site-project

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO

Το SEO αφορά στη θέση που καταλαμβάνει η ιστοσελίδα σας κατά τις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το Bing ή το Yahoo. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο για κάθε σελίδα που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με αυτό τον τρόπο και τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά καταφέρνουμε να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, ενώ ταυτόχρονα πετυχαίνουμε τη διαχρονικότητα σε μια υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επομένως, με το κατάλληλο SEO η σελίδα σας θα μπορεί να βρίσκεται και υψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας.

Social Media

Γνωρίζοντας το πόσο, σήμερα πλέον, έχουν διεισδύσει στη ζωή μας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), θεωρούμε δεδομένο ότι η ψηφιακή σας εικόνα είναι εξίσου σημαντική με την εικόνα του μαγαζιού σας. Μπορεί να αποτελέσει και λόγο που κάποιος θα επιλέξει τη δική σας επιχείρηση έναντι του ανταγωνιστή. Επομένως, φροντίζουμε συνεχώς να μένουμε ενημερωμένοι για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (πχ Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok κτλ) που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας και φροντίζουμε πάντα να έχουμε προτάσεις για τη συνολική σας εικόνα που να συνοδεύουν άρτια την επιχείρησή σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να συντηρούμε την παρουσία σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εάν θεωρήσετε πως αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία για εσάς.

Social-Media-service-site-project
Social-Ads-service-site-project

Online Διαφήμιση (Social Ads, Google Ads)

Είστε, λοιπόν, καθόλα έτοιμοι να βγείτε στη διαδικτυακή αγορά και να συστήσετε τόσο την επιχείρησή σας όσο και το κατάστημά σας στους εν δυνάμει καταναλωτές σας. Τι γίνεται, όμως με τη διαφήμιση; Πόσο εύκολο είναι και ποιος θα το κάνει για εσάς; Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα! Το Site Project έχει τη λύση και για εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν το παραπάνω βήμα στην επιχείρησή τους. Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τον στόχο σας και να δούμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν και για εκείνους που δε θέλουν να ξοδέψουν μια ολόκληρη περιουσία για τη διαφήμισή τους (Social Media Ads) αλλά και για εκείνους που επιθυμούν κάτι πιο ολοκληρωμένο και στοχευμένο κατά την αναζήτηση της επιχείρησής τους στο Διαδίκτυο (Google Ads).