Κέντρο Ειδικών Θεραπειών – Βάλια Μαϊδώνη

Η σχέση μας με τη Βάλια ήταν διαπροσωπική, όταν αποφασίσαμε ότι έφτασε η ώρα να γίνει και επαγγελματική! Βλέποντάς την με τον καιρό να παλεύει συνεχώς για το επάγγελμά της με στόχο να εξελιχθεί η ίδια και να εξελίξει και το γραφείο της μαζί, τη θαυμάζαμε! Κάθε της κίνηση μετρημένη και ζυγισμένη με κέντρο πάντα την αγάπη της για τα παιδιά και το μεράκι για τη δουλειά της. Έτσι, γνωρίζαμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι κομβική, καθώς φαινόταν ότι είχε στόχο για το site της και όραμα για που θέλει να φτάσει – με λίγα λόγια ο συνεργάτης που κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να συνεργαστεί!

Κι τελικά όντως είχαμε δίκιο! Η Βάλια μας προμήθευσε με άπλετο υλικό, χωρίς καμία πίεση από πλευράς της, εμπιστεύτηκε τον επαγγελματία που είχε πλάι της, ακούγοντας συνεχώς τις συμβουλές μας από τη διαρρύθμιση του ιστοτόπου μέχρι και τα social media και το πώς θα επικοινωνήσει αυτή τη νέα της εικόνα σε εσάς!

Το αποτέλεσμα χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της Βάλιας αλλά και των ανθρώπων που εμπιστεύεται και την εμπιστεύονται! Έφτασε η δική σας στιγμή να το εξερευνήσετε και να ενημερωθείτε, και μην παραλείψετε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για εσάς ή το παιδί σας! 🙂

Κατηγορία:

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Ημερομηνία:

29/01/2024

Ετικέτες:
bio, blog, online filtering, photoshooting, social media, website, ιστοσελίδα