Ο κυρ Στέφανος

Ο Αντώνης από το γνωστό «Καφέ-Ουζερί Ο Αντώνης» μαζί με τα παιδιά του αποφασίζουν ότι έφτασε η ώρα να διαφημίσουν τη νέα οικογενειακή επιχείρηση, τον «κυρ Στέφανο».

Ο «κυρ Στέφανος» είναι ένα νέο οικογενειακό εστιατόριο στο Καγιάνι Μυτιλήνης που ήρθε για να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για το καλό κρέας και τη φιλοξενία, που θα θεωρείται «κλασσικό», που θα αποκτήσει τη δική του ταυτότητα και θα καλύπτει εύρος ηλικιών και επιθυμιών, ικανοποιώντας αυτόν που ζητάει το απλό και εκείνον που επιθυμεί το «κάτι παραπάνω».

Η συνεργασία με τα παιδιά του Αντώνη αλλά και την ξαδέλφη τους ήταν μοναδική, καθώς παρά τις δυσκολίες της επικοινωνίας λόγω του φόρτου της καθημερινότητας η ιστοσελίδα ήταν σα να χτιζόταν μόνη της! Υπήρχε τόσο μεγάλη κατανόηση και από τις δύο πλευρές όσο και ταύτιση απόψεων που πραγματικά σπανίζει!

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Πραγματικά αξίζει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο για να το απολαύσετε και μη διστάσετε να κλείσετε και το δικό σας τραπέζι για να ευχαριστηθείτε με το επιλεγμένο κρέας τους, τη μοναδική ποικιλία από τα κρασιά τους αλλά και τη μοναδική θέα από το Καγιάνι.

Κατηγορία:

Καφέ - Εστιατόρια

Ημερομηνία:

09/12/2022

Ετικέτες:
booking, webpage, website, ιστότοπος